Zepway / AJANKOHTAISTA

Miksi tilata kuljetus Zepwayltä? Tässä muutama hyvä syy:

Asiakkaittemme suusta kuultuna, olemme oikeasti nopeita.

Olemme kuljettaneet jo pitkälti yli 40000:tta pikatoimitusta.

Toimitus varmuutemme on 100%. Eli voimme todeta olevamme erittäin luotettava kuljetuspalvelu.

Verkkosivuillamme kuljetustilausten tekeminen on erittäin helppoa ja kuljetuksien edulliset kustannuksetkin on selvillä ennen varsinaisen tilauksen tekemistä. Meillä VIP-tiliasiakkaana on mahdollista tilata kuljetuksia mihin vuorokauden aikaan tahansa ja kuljetukset hoituu yöllä yhtä nopeasti, kuin päivälläkin. Henkilökuntamme omaavat hyvät asiakaspalvelutaidot, joten meidän kanssa on miellyttävä asioida puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Unohtamatta tietenkään meidän ammattitaitoisia huippu kuskeja!

Miten kuljetamme? Kuljetuksemme ovat aina ns. Suorakuljetuksia. Eli, ennalta nimetty kuljettaja hakee lähetyksen paikasta A, ja toimittaa sen paikkaan B, ilman turhia mutkia matkalla. Sinun tarvitsee vain varmistaa isommissa lähetyksissä lastausapu, nouto sekä lähetyspisteisiin. Mitä kuljetamme? Kyytiimme voi laittaa niin pientä, kuin isoa tavaraa. Rajoitteina pienissä kuljetuksissa toimii kysymys (mahtuuko kuljetettava tavara selkäreppuun Max 25kg) ja isommissa lähetyksissä rajoittava tekijä on pakettiauton sisätila ja kantavuus. Jos mietityttää, ota lähetettävästä tavarasta mitat ja kysy meiltä. Voit soittaa tai lähettää sähköpostia, niin vastaamme pian.

Kuinka nopeasti kuljetamme? Suur-Helsingin alueella olemme luvanneet kuljetuksien olevan perillä määränpäässään viimeistään kahdessa tunnissa noutohetkestä ja pidemmälle vietävissä kuljetuksissa huomioitavana asiana on tietenkin matkanpituus sekä siihen kuluva aika. Heti toteutuvissa kuljetustilauksissa olemme paikalla noutamassa lähetystä 30-45min sisällä tilauksesta. Ketkä kuljetuksia voivat tilata ja miten kuljetuksen maksaminen hoituu? Meiltä voivat tilata kuljetuksia yritysasiakkaat sekä yksityisasiakkaat. Yritysasiakkaat, joilla kuljetusten tarve on jatkuvaa, on mahdollista päästä tili-asiakkaaksi, jolloin tilatut kuljetukset laskutetaan jälkikäteen. Yritykset ja yksityishenkilöt, joilla kuljetuksien tarve on satunnaisempaa, hoituu maksu heti tilauksen yhteydessä. Maksuvaihtoehtoina ovat MobilePay, Verkkomaksu, Mastercard ja Visa.

Mekin välitämme puhtaasta luonnosta ja omalta osaltamme pyrimme jättämään mahdollisimman pientä hiilijalanjälkeä ja olemaan asiakkaillemme se ympäristöystävällinen kuljetusvaihtoehto. (Tällä hetkellä kuljetuskalustomme on Euro - 6 normin täyttäviä).