Zepway

Vaikka tapamme tarjota kuljetuspalvelua on uusi, se ei kuitenkaan tarkoita että olisimme uusia alalla.

Zepway Oy:n taustajoukoista löytyy vankkaa osaamista ja ammattitaitoa logistiikan saralta jo yli 20 vuoden ajalta. Osaamisalueinamme on kuljetukset, varastointi ja kuljetus liikenteen organisointi niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Tarkoituksenamme on tarjota asiakkaillemme helppo ja edullisen hintainen tapa lähettää ja vastaanottaa lähetyksiä ilman turhaa odottelua ja huolta siitä meneekö lähetys perille ja koska.

Toimimme pääsääntöisesti suur- Helsingin alueella, mutta kuljetamme myös lähetykset Uudenmaan läänin alueelta kaikkialle Suomeen

Lisäksi tulemme laajentamaan ”palveluvalikoimaamme” tulevaisuudessa.

Tarkoituksemme on luoda yksi osoite joka yhdistää erilaisten palvelujen tarjoajat ja tarvitsijat helposti ja luotettavasti aina kiinteällä hinnalla.

Tulemme palkkaamaan uusia työntekijöitä aktiivisesti. Tarjoamme työ on vapaata ja omatoimista ja sitä voi tehdä silloin kuin siihen on paras mahdollisuus. (työskentele silloin kuin sinulle se sopii)

Kannamme myös vastuuta yhteiskunnastamme ja sen hyvinvoinnista. Aina kun ostat palvelun kauttamme teet myös hyvää. Tuemme erilaisia yksittäisiä nuorisourheilijoita, urheiluseuroja ja teemme yhteistyötä hyvätekeväisyys järjestöjen kanssa jotka ovat keskittyneet lapsien, nuorten ja vähävaraisten perheiden auttamiseen.